Inventar til undervisningslokaler

Morsø Specialinventar har skabt en ny niche, inventar der henvender sig til skoler, børnehaver og vuggestuer MSI arbejder sjældent med standardløsninger, men bruger fleksible løsninger som er tilpasset kundens ønsker og behov.

Naturvidenskabslokalerne på Dueholmskolen i Nykøbing M er et godt eksempel dette, her er alle skabe og skuffer tilpasset efter det relevante undervisningsudstyr så pladsen udnyttes 100% i skabene og skufferne. Ligesom materialevalg, farver og udstyr etc. er individuelt valgt. "Vi burger tid på at lytte til brugerne”.

Projektering og opstart er foregået i samarbejde med en læregruppe på 5 lærer som hver i sær har bidraget med deres erfaringer fra andre skoler med den type lokaler.

"MSI har fra starten af projektet lyttet til vores pædagogiske overvejelser og formået, at omsætte vores ideer til en indretning, der gør hverdagen i lokalerne lidt nemmere Inventaret giver super gode muligheder for opbevaring og praktisk arbejde. Rammerne bidrager i hvert fald positivt til skolens vision om at give naturfagene et løft."Christian Kibsgaard Lauridsen, Lærer Dueholmskolen, Nykøbing Mors"Inventaret fra Morsø Specialinventar matcher de øvrige leverandører på markedet når det handler om fleksibilitet, pris og ikke mindst kvaliteten. De gedigne skabe og skuffer virker robuste og designet er stilrent og moderne. Inventaret lever til fulde op til skolens forventninger til naturfagslokaler anno 2012"Jørgen Madsen, Skoleleder Dueholmskolen, Nykøbing Mors
Naturvidenskab Dueholmskolen   Naturvidenskab Dueholmskolen   Naturvidenskab Dueholmskolen