Kompromisløst, skræddersyet inventar


 
Med MSI Custom får man en individuelt bygget inventarløsning, som skræddersys efter den enkeltes behov. Opgaverne udføres i tæt samarbejde med arkitekter, bygherrerådgivere og designere – eller som totalløsninger, der spænder over idé, udvikling, produktion og montage.
 
Med hjælp fra de nyeste teknologier producerer vi specialindretning og konstruktioner, der både visuelt og funktionelt er nyskabende. Samtidig bygger MSI Custom på langvarig erfaring og mangeårige håndværkstraditioner. 3D-tegninger og al nødvendig dokumentation kan udarbejdes af egne konstruktører.
 
Vi arbejder med alt lige fra massive træsorter til laminat, MDF-plader og finér i alle afskygninger – der ofte kombineres med materialer som glas, Corian, rustfrit stål, læder, stof og beton. Desuden opfylder vi alle specialønsker i forbindelse med installationer, fx integration af pc’er, kasseapparater og belysning.
 
Til hoteller, restaurationer og kantiner producerer vi bl.a. buffeter, barer, anretterborde og tjenerstationer. For at nå det optimale resultat samarbejder MSI med nøje udvalgte underleverandører ved integration af rustfrie kølebrønde, varmeplader og lignende.